Njuter!

Ja, nu sitter jag verkligen å njuter framför bonde söker fru, haha dem är för sköna! Ni vet när man kollar på något roligt eller filmen mamma mia, man bara LER genom hela och efteråt får man ont i huvudet av allt smilande, UNDERBART!

Mina bästa le avsnitt/filmer:

NR1: En annan del av köping, gudomligt bra!
NR2: Ensam mamma söker
NR3: Mamma mia, filmen..
Där har vi topp tre, har ni tråkigt eller är ledsna ta fram dessa glädjespridare!! :)

Sen hade ju sus pump idag som jag allt orkade släpa bena till haha! ibland är man bara inte sugen att träna. Åh det var faktiskt ett riktigt bra pass med lite eftertanke av den nya musiken.. Nya Zeeland och les mills lyckas allt ibland. Ofta kan man ifrågasätta varför dem konstruerat vissa pass och rörelser på det sätt dem gjort, även om det ALLTID kan diskuteras ur olika perspektiv å synpunkter!  Men LYCKAT!

Bonde dags....


En härlig dag!

Ja idag har det varit en riktigt härlig dag, föreläsning om utbildningsplanering. Riktigt intressant.

Efter jul ska vi ha lyckats fixa ihop en egen utbildningsplanering vilket inte verkar vara det lättaste när man måste gå igenom alla steg. Men det svåraste av allt är att hitta en ämne/problem jag vill skriva om. Jag har funderingar på barns motionsvanor som måste bli bättre både från föräldrars och skolans håll. Ett annat samhällsproblem som är riktat mot hälsa är anorexi/ätstörningar, som jag också tycker är intressant. Vad ska jag välja?! Förslag? =) Måste vara något som skulle gå att genomföra i verkligheten.


Är detta verkligen okey???
 

Samtidigt som jag satt och funderade över ämnen till utbildningsplaneringen kommer jag på super idén att jag skulle göra en föreläsning om kost och hälsa i största allmänhet. För det har jag verkligen tid med när jag bör plugga, haha! men jag drog ihop ett powerpoint å det blev riktigt bra måste jag säga, NÖJD! Sedan om det blir föreläsning nån gång i framtiden, det är en annan femma.

Idag har även förnuftet och förståelsen för arbetsmarknaden invaderat mitt tänkande.. Jag har alltid tänkt att inom idrottsmedicin (som jag läser) då vill jag jobba med elitidrottare på en klinik som idrottsmedicin i Umeå eller Bosön i stockholm. Jag har ansett att fystränare för ett elitidrottslag är lite b-jobb och kanske något jag bara vill jobba med i nått år. Men oj så fel man kan ha ibland, det kan ju verkligen vara ett krävande och avancerat jobb. Där har vi framtiden mina gubbar!!

Träning:
Aerobic med Maria Olofsson, såå himla bra. Man ler igenom hela passet! :) Älskar musiken, rörelserna och all energi, svetten bara rinner!!
Sedan körde jag å Carro lite excentrisk träning för knäna för att kunna köra ännu mera aerobic så inte knäna kraschar!  De ni är bra grejer!

Det här var verkligen på tiden för dig..

Ja, varför väntar man alltid med saker till sista sekunden, VARFÖR?! Jag lär mig ALDRIG!!!
Jag kan rabbla upp hur många saker som helst bara den senaste veckan...

Först börjar det med en tenta som jag inte "orkar" plugga till, vilket kan förklaras med att jag känner mig säker och tror att jag kan den. Men ack, så är inte fallet... Så troligen är det den enkla lösning, jag är lat.

Den andra grejen är när jag inser att det blivit december och bör lägga in lite jullåtar i mitt aqua pass. Det slutar med att jag hittar fyra låtar en timma innan passet och står och improviserar rörelser under passets gång- inte okey! Jag hade inte en aning om bpm eller något. Det löste sig.. (som alltid). Efter passet lovar jag mina deltagare så snällt att 
"-nästa vecka, då lovar jag..då har jag fixat jullåtar."  Hela helgen var tanken att låtarna skulle göras eftersom passet var idag, måndag. Dock kom andra saker ivägen som tvn och datorn! :) Jag satt alltså IGEN två timmar innan passet och inser att låtarna inte är klara idag heller = improvisation!! Goood work Ida!

Efter träningen idag blev det en välbehövlig massage, nacke och axlar. Även här skjuter jag på allt i sista sekunden, skumt va?! Jag fick ett presentkort av mina snälla vänner när jag fyllde år i januari. Det jag inser är att det snart går ut och måste förbrukas :) skönt tänkte jag som i sista sekunden får en tid hos en massör. Så skönt!! Välbehövligt!! Jag känner inte längre att jag har några axlar, dem bara "flyger" med. Massören tyckte att det var på tiden att jag tog massage, det var många, många knutar att lösa upp..

Det var bara ett smakprov på mina sistaminuten grejer, men jag har insett under alla mina år i livet att det är JAG! Jag kan inte ändra på mig, hur mycket jag än försöker.. Det är bara att acceptera och utgå därifrån. :) Onödigt att överarbeta saker!!

Där kommer träningen in, hur skulle jag klara mig utan den?!
Jag är endorfin beroende, jag behöver kicken..vilken känsla! Å shit vad snabbtänkt å smart man blir efteråt. All stress bara rinner av en. Underbart!
Helt ärligt så kan jag inte ha förståelse för folk som inte tränar, dem går miste om så mycket här i livet!! Stackare!

Så idag blev det cykel 55 som kanske inte var det bästa, men konditionstränings iaf. Sedan hade jag aqua i 60 min, å för er som inte tror att det är jobbigt å svettigt så kan jag lova att jag aldrig svettas så mycket som då. (kan bero på värmen)
Finns dock inget att säga om min träning idag, det var ganska lugn träning..så kommer tillbaka!

Dags att sova, återhämtning är ju alltid bra.. haha lite väl mycket på senaste tiden i mörka Ume!


RSS 2.0