Kass!

Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera senaste veckan... men det är segt just nu! Har vart mycket å jag har bara känt mig less på allt. Men det ska bli ändring, jag lovar!

Lotta på bråkmakargatan..när hon fyller år. Så himla bra ju!

"För imorgon är det Idas födelsedag ja det är Idas födelsedag, hurra, hurra, HURRA!!!!! "Nu ska vi iväg på bio, hoppas jag inte somnar :)

Mer uppdatering ikväll...

Ha en bra kväll!

Party!

Igår blev det en lyckad kväll.

Det började med ett sexparty hos Patina med girlsen...


Intressanta grejer..Bara att välja haha...Mat dags, titta på denna middag....ohhh!


Efter det trevliga partyt bar det vidare till Elin på klassfest. Å singstar, besök av polisen å lasarett besök! haha! Händelserik kväll kan man ju lugnt säga.

Nu ska jag laga broccolisoppa :) å sen kolla på min nya dvd som jag köpte igår, riktigt nöjd! :) "Låt den rätte komma in."

Ha de bra!

Trevlig kväll!

Ja hela eftermiddagen var jag å Carro på spa. Jag hade pass å carro deltog. :) Sen njöt vi av varma källan och solrummet precis som förra veckan. Ganska skönt å ta på sig passet på spa på fredagar ändå... En dag av njutning!

Direkt från IKSU hem till Kristin å Linus på middag. Jätte trevligt!


Här öppnades champagnen och skååååååål för grabbarna som precis blivit arbetslösa, GRATTIS!!! :)
å fint besök hela vägen från Linköping, Sofia!

Dags för sängen nu.. FEST imorgon!

Sov sött!

..

Faaaaaannnnn!!!!!! SKIT!!!!  Men riktigt BRA match. Sverige spelade ändå grymt bra...

Handboll!

Den här matchen har jag längtat efter hela dagen, men faaan nu äre lite orättvist resultat... 20-15... till Kroatien. Men SNART!! Hoppet är det sista som överger en.. :)

Såhär har det sett ut hela dagen för mig...Atomer å molekyler å skit... men men, det blir bra!

Sen har jag äntligen gjort klart mitt aqua pass...wohoo.. med bla sober-pink, poker face-lady gaga, kung for fighting :)

Tillbaka till handbollen...

Curry!

Träningen var bra..lite lite dock, blev bara 30 min på crossen å sen några vändor utfall med boll! :) Bättre än inget!

När jag vandrade runt på ica som jag brukar göra... Jag är nämligen shopping beroende, å då gåre ju lika bra att köpa mat eller vad som helst som hittas på ica, haha. Igår hitta jag en riktigt bra grej, BÖR PROVAS!!!

Tonfisk Express för pasta, med curry å ananas sås! smaskens!!!


Kanske inte ser jätte gott ut, men det vare...Ett mattips för den late!! :)

Det är ju såå tråkigt att laga mat, nån som har nå tips kanske?!

Handbollen står på i bakgrundenGanska tråkig match måste jag säga.. Sverige vinner lätt. Fast dem spelar INTE bra... men men det är vinst som gäller. Dem behöver återhämta sig lite tills imorgon. :)

Det behöver jag med... 7.00 imorgon på IKSU!!!

Ha en trevlig kväll!

Snygg?!

Jag kommer på mig själv med  att sitta å le när jag kollar igenom alla kort på mig själv på facebook.... haha är detta okey?! Nej troligen inte när jag vet VARFÖR jag ler....

Många gånger har jag tänkt shit, jag måste gå ner 10kg minst, få mer vältränad kropp, äta nyttigare, klä mig snyggare osv.. Lite avundsjuk på andra som är så snygga! :)

Men med mina kort så sitter jag å ler å tänker, FAN VA SNYGG DU ÄR!!!  För visst får man tänka så ibland?! Jag tror att alla människor behöver det.. Lite ego boost..

Det spelar ju faktiskt ingen roll om andra inte tycker jag är snyggast i världen, huvdusaken nån gör det.. JAG GÖR DET!!! :)

Haha, kul å veta va......

Nu ska ja å sus iväg å köra crosstraining.... byebye! Handboll ikväll!


Djupvatten!

Åhhh kom precis hem från ett djupvattenpass, shit va jobbigt det va!!! Riktigt bra pass med både styrka och kondition. Har faktiskt aldrig varit på det tidigare.. men nu när jag har lovat att instruera djupvattenpasset med början om en månad så insåg jag att det var dags att gå på passet själv. haha! :) ska bli riktigt skoj!!

Jag hoppas ni alla kommer på passet då, bra träning senni!

Idag har dagen bara flytit igenom.. Föreläsning om kemiska bindningar och periodiska systemet, shit va skoj det är!
me like..

Plugg å fix av pass hela dagen... SNÄLLA, GE MIG TIPS PÅ BRA LÅTAR???

Hallå, ni måste skriva vem som skriver kommentarer, jag blir så nyfiken annars!!! ;)


Christoffer Lindhe

Hans motto i livet........

Vill man så lyckas man!!!!!Passar sååå bra på det jag precis skrev! Lyssna på honom, så får ni en annan syn på livet...


Idrottsgalan, handboll..

Handbollen gick ju finnemang idag, nu längtar jag till nästa match!! :) snart snart..

Igår fick jag en kommentar som gör mig såååå FÖRBANNAD!!

- " Vissa människor har så himla lätt för sig i livet, å Ida varför ska du ALLTID ha så lätt för dig, det är orättvist?!"

- VAVAVA? säger jag å ber att personen förklarar vad den menar?!

- Ja men du hittar alltid kompisar, du har vart ute å rest, kan alltid prata med folk, får alla jobb du söker.. osv... Du gör alltid de du vill.

Det här är verkligen det värsta jag vet att höra.. För visst gör jag allt jag vill här i livet. Men till vilket pris? å Vet folk vad man offrar för vissa saker. Det handlar inte om att vissa människor har vissa förutsättningar och växer upp i en "rik" familj, det handlar om INSTÄLLNING TILL LIVET. Seriöst i Sverige idag kan nästan vem som helst bli vad som helst dock olika långa vägar dit.

Jag kommer ihåg redan när jag var 16 år sa jag att jag skulle till Nz å Asien å resa runt. De flesta reaktioner var,
 
" Haha, gör det du, det är bra att du har drömmar i livet! " Å det här är precis inställningen som många har.. Jag blir så förbannad!!!  Bra att folk har drömmar, men förverkliga dem då! Gå inte å snacka massa om saker ni vill göra, FÖRVERKLIGA DET!

Skärpning till alla er som tänker tanken att andra har det bättre än dig..... Det är bara DU som kan förändra din egen situation, för det är just vad det är DIN SITUATION SOM DU FÖRSATT DIG I!!

Så ta tag i ditt eget liv å gör det du verkligen vill....Finns inga gränser för vad som kan förverkligas! För vem vet hur länge man lever...?! Den gamla klyschan, "lev varje dag som den vore den sista"

IDROTTSGALAN!

see y!!

Hallå??!

Vad är det som händer????
Inte okey av domarna.. Jag tycker inte om folk som klagar på domarna för att dem förlorar, men idag å den här matchen blir ju helt förstörd av att domarna dömmer som dem gör. Det roliga snabba spelat försvinner ju!!!! Men jag tror ändå Sverige vinner, dem är starkare och bättre. Koreanerna är små och ettriga som får domsluten med sig hela tiden för att dem inte har styrkan att stå emot svenskarna...

GOGOGO, SWEDEN!!!

Förvandling..

Aaa igår blev det shopping på stan, efterlängtat! :)
 
Lunchen var riktigt god, åt lax och spenat paj.. Å en stooor kaffelatte med Bounty smak. Det var vi allt värda efter allt slit i skolan.

Vad säger man..haha osminkade, bleka å fina! :)


PARTYYYY!!!!

Peppp för fest girls....oho!!!

yEES, sminkade å tillfixade...Å hur det kan gå utför...haha,  Jag å sus på bussen påväg hem efter en riktigt LYCKAD kväll!
Subway is the shit!!!!

Nä nu äre pizza, öl å handboll som väntar!

See y!!!

What a day..

Idag har det varit en riktigt bra dag..

Som ni vet började den kallt å soligt, så jag å sus klädde på oss massor å trippa iväg till skolan.  

Ser ut som en riktig vinter dag va?! =)  i bakgrunden är våra fina "barracker" haha...

Det roligaste var när vi kommer till skolan efter den långa promenade i kylan så inser sus att hon glömt att lägga över sitt arbete på mejlen. Haha så var bara att gå hem igen. Å jag mitt klantarsel lyckades skriva ut mitt arbete TRE gånger för att det blev fel hela tiden. Så går det när man är slarvig.. men vad säger vi sus?! En kaffe på det å allt var glömt!

Skynda hem å iväg till spa för att instruera där, var riktigt mysigt på spa. Efter passet tog jag å Kristin å testade solsimulatorn...OJOJ, ser det inte najs ut?!

Å självklart "the hot spring", Ha en bra kväll, det ska jag ha! 

Så laddar vi för feeeeest imorgon!!!!!!!!!!! 

Spa!

Idag är det fredag, vilken härlig dag! :) Jag vaknar och kollar ut å de är strålande sol,

Kollar sen ner på termometern å får mig en chock.... SHIT!!


Det är - 20.6 ute....helt sjukt. välkommen till norrland! haha.

Nu äre dags att gå till skolan å lämna in utbildnings uppgiften, guu så skönt.

Sen ska jag å Kristin upp till spa å njuta hela kvällen. :) Bilder kommer ikväll..


KLAR!!!

ÅH, vilken känsla........ JAG ÄR KLAR!!!!!!!

Eller om jag ska vara helt ärlig så har jag småsaker kvar att fixa, men jag anser mig vara klar. :)

Åtta hela timmar har jag setat här framför datorn och skrivit å skrivit, det lönar sig i längden! Men shit om man skulle göra det varje dag. Det är ju tänkt så om man pluggar hundra procent så ska man läsa åtta timmar om dagen. NEVER EVER!! Annat ska hinnas med också :)

SOV GOTT!

åhhhhh

Imorse hade vi redovisning av våra uppgifter, å det gick ju finnemang!

Ytterligare en sten...

Efteråt inser vi att vi skrivit och uppfattat en uppgift helt fel...ahhhhhhh PANIK!!! jag som kände att jag snart var klar. Hatar när man verkligen sett fram emot något å så ändras det och man får börja tänka nya banor!!! SKKKKIIIIIITTTT!!!!

Flera stenar tillkom till min ryggsäck....

Så nu får jag sitta hela dagen å försöka rätta till det, men jag SKA!! Får sitta hela natten om det behövs...

Så nu ska jag å sus iväg till affärn å köpa plugg godis å min vän RED BULL!! haha nää jag gillar verkligen inte red bull, inte bra för kroppen att dricka för mycket. Men i nödsituationer som idag är det tillåtet!!! Jag behöver få upp hjärnan på maxkapacitet...


slarvig eller vad?

Nu börjar alla bitar falla på plats, som vanligt, allt ordnar sig! :)

Jag har inte haft "tid" att tvätta sedan jag kom upp till ume, haha kolla mängden, helt sjukt! torkställningen + två maxi kassar.. Jag menar jag har ju inte lämnat lägenheten, så det är bara träningskläder!!!


Idag skulle en uppgift in i skolan i pappersform. När jag kommer hem inser jag att jag INTE skrivit mitt namn, damn!! Skynda mig att dra iväg ett mejl till läraren, men inget svar än. Hoppas att det bara är jag som är slarvig, så det är lätt att hitta uppgiften. Jaja, nån gång ska man väl lyckas med det å! Läraren verkar schyst så blir nog inte ett U för det! :) 

en sten bort....

När jag släpade bena efter mig till passet å nästan skämdes idag för att jag inte gjort något nytt pass så säger deltagarna; " NEJ byt inte, vi tycker om det här passet, ha de ett tag till"   VIKKEN LÄTTNAD!! 

Två stenar borta..

Bara några stenar kvar..men hur många?!

Så idag blev det:
Aqua 60 minuter..
Cykel- Elin. Riktigt jobbigt, men ett bra pass, speciellt en låt!!! mm me like.. Alesha Dixon- the boy does nothing, Tack vännen, du ska alltid lyssna på mig!! ;) 

Nu äre dags att förbereda redovisning för imorgon, visst äre bra att redovisa ett arbete som inte är färdigt än, haha!

Sov gott!!


inte mycket!

Nä det blir verkligen inte mycket skrivet här nu, ni får ha överseende med detta. Det är nämligen så att det inte händer något i mitt liv. Jag sitter hemma HELA dagarna och pluggar, en snabbis bort till IKSU för träning. Thats my life for the moment..

Så här sitter jag hela dagarna i min ensamhet med datorn å plugget :)


På fredag ska arbetet in, WIHOO!!!! sen ska jag upp till spa och instruera, då kan man ju inte låta bli att stanna kvar och sola i solsimulatorn, (ett rum inrett med solstolar och växter) En timma i solsimulatorn ger samma effekt som 20 minuters dagssol en sommardag. :) Energin får gärna spira!!
Sen blir det bubbelpool å bastu, ska bli så SKÖNT! njuta av ledighet från plugg iaf i två hela dagar.  men nu, en vecka av slit...Ha så skoj där ute...

Back in track!

Ja då börjar det äntligen hända saker... SKÖNT!

Jag har fått ordning på plugget, känns helt okey nu.. jag hinner bli klar i tid! som sagt, "det löser sig alltid". Haha undra hur många gånger jag sagt det, "det löser sig alltid", kan tänka mig att mina kompisar börjar bli trött på denna mening.. så äre någon som känner tvivel till en uppgift, kontakta mig. :) jag kan nog övertala dig! haha.

Å träningen, äntligen är jag påväg tillbaka. TVå tuffa veckor, sen är jag back on track again! Måste alltid ge det lite tid, så två veckor är lagomt.
Igår blev det aqua och excentrisk träning..(har fått ont i knäna, en konstig smärta) :(
Idag blev det tung pump med Sus, å shit va jobbigt det var! Men så skönt!  Så träningsvärk är att vänta imorgon speciellt i benen som fortfarande skakar haha.

Mat är alltid såå himla tråkigt att laga, speciellt när man lagar till sig själv.. Idag fick jag en briiljant idé, SKINKFRESTELSE!! Har inte ätit det på flera år.. GÖTT!! Å tro det eller ej,  jag lyckades det blev SMASKENS!
Kanske inte ser så gott ut, men tro mig...mmmmmm....


Nu väntar en lugn kväll framför lets dance..
Ha de bäst!

Mat!

Jag började dagen ganska lugnt och struntade i allt vad som har med plugg att göra.. å avslutar dagen på precis samma sätt! :) Kanske inser att det var ett dumt beslut när jag får sitta dag och natt nästa vecka. Men vad gör det om hundra år?!

Jag kom till iksu och tänkte jag skulle gymma en sväng innan mitt eget pass, dock hittade jag ett roligt cykel pass istället som inte gick att tacka nej till!  Jobbigt, men så skönt.
Mitt pass gick inge vidare, bara stressade igenom allt, troligen märkte inga deltagare detta, det är den där känslan man har inom sig som spökar.. Imorgon bitti är jag säker att den flugit iväg..

Sunbaking, vad sägs om det?! såå himla skönt, å visst fick det bli en snabbis i solariet. Många anser att det är farligt, å visst är det farligt i för höga doser som allt.. Det finns många läkare och forskare som skulle säga att det gör skada att inte sola också vad gäller benskörhet, depressioner i mörkret i Umeå! Så visst finns det fördelar med solning!!! :)

Kristin å Linus var snälla nog att plocka upp mig påvägen till Maxi, så nu äre fullproppat med mat å godheter.. bara att frossa. :)
Kolla nedersta lådan, proppad med frukt å grönt, GÖTT!!!Nu äre dags för lite plugg, dokumentär på 4an om anorexia, kan vara lärorikt för min utbildningsplanering!

See y!


Stress

Nu är det mycket stress, kommer bara fler och fler uppgifter... Å jag, ja gör bara mindre å mindre. Hur ska detta sluta?!

Men man ska se det positiva, jag har gjort mycket bra idag när jag inte pluggat. :)

- Städat hela lägenheten (hade inte ens packat upp resväskan sen i lördags när jag kom)
- Skruvat ihop min säng som håller på att braka ihop.
- Skrivit en matlista, nu ska det bli andra bullar... jag ska vara lite mer ekonomisk och hälsosam.
- Plockat undan julsakerna.
- Börjat fundera på mina pass som skall göras, eller rättaresagt borde vara KLARA nu.

Jag borde igentligen ha gjort klart ett aqua (vattengympa) pass till i eftermiddag, men det får bli förra terminens några veckor till, tyvärr! Tänk er att sticka ifrån all stress å instruera lite aqua här istället, mee like!


Ett cykel (spinning) pass och ett core pass som skall vara helt klara i slutet av februari...

Som ni förstår så krävs det en hel del musik och låtar till alla dessa pass, så är tacksam för alla förslag, please! :)
Strunta i bpm, det går alltid att få in en bra låt någonstans! ;)

Nä nu ska jag gå å träna..

Nytt år!

Ja då var jag tillbaka i Umeå, året är 2009 och jag känner på mig att det kommer bli ett händelserikt år! :)

Nu ska det bli uppdatering av i min blogg det lovar jag..

När all press släppte från skolan så blev jag givetvis sjuk över jul å nyår men lite fest och kompisar han jag med å träffa iaf! Mina älskade vänner,
 

Så idag var första dagen jag tränade på länge nu, jag var på cykel 40 som jag tänkte kunde bli ganska lugnt och en bra start. Troligen så var jag inte helt frisk än, :( efter första låten rann det svett och hjärtat slog som aldrig förr, inte bra! Tyvärr inte införskaffat en pulsklocka än, men det kommer snart. Då kan jag ha koll på om jag är sjuk å inte! :) Vilken uppfinning..

Nytt år och nya löften, haha hur brukar det låta?! "Nu ska jag börja träna och äta sunt", "bli fit", "shoppa mindre" och massa annat, men äh det fungerar aldrig så i år kom jag på ett ganska bra löfte måste jag medge..
Jag ska NJUTA av livet!! :) Ta det lite som det kommer och ha roligt!

So enjoy your life!!!

RSS 2.0