SOMMARLOV!

Japp nu är det sommarlov här på bloggen... kör igång igen om några veckor! :)

Ha de underbart i sommar!

HEMFÄRD!

Imorgon packas bilen full, å så drar jag å Jocke söder över.. iaf en bit. Hem till FALUN!!!!!! ;) Wohoo, ska bli en sååå UNDERBAR sommar! Ni vet, "det blir vad man gör det till". Å jag har bränt en skiva med bara massa sommarlåtar, så allsång är ju givet. Hoppas bara Jocke är lika pepp på den musiken, hehe.

Dem senaste dagarna har jag packat, packat å städat...Jag kommer ju upp om en månad och ska byta lägenhet. Så allt (det mesta) är i packat i lådor. Köket å badrummet är rent. Å bara det lilla har tagit tre dagar. Kanske betyder att jag är ineffektiv. ;)

Jag han med en sista visit på IKSU, det är nästan jobbigt att gå därifrån. Det är som mitt andra hem. :) Den dagen jag flyttar från Umeå på riktigt kommer bli jobbig, men mest på grund av att IKSU är i särklass BÄST! Finns inget som går att jämföra med det..
Så idag tog jag en rejäl löpning eftersom vi ska sitta i bilen hela dagen imorgon. Jag sprang 80 minuter, även om jag sprang/joggade hela tiden så kom jag bara upp i 14 km. Så var ganska lugn löpning som varvades med branta backar och spurter. Känns bra i benen så här efteråt. :)

Ska njuta av sista natten i lägenheten nu, seee y in Falun!!!!!!!


SOMMARLOV!

JAAAA ÄNTLIGEN ÄR DET SOMMARLOV!!!!!!!!!! :)

Shit va skönt...

Sista tentan skrev jag imorse, den var hmm...jag vet inte riktigt. Jag blir arg om jag får ett U, å jag tycker jag svarade rätt på alla frågorna. Men sen om det var dem svaren som Mikael var ute efter..det är en annan femma. Medicin tentor är ju lite segt då godkänt är 70% å inte 50% som i många andra ämnen... Men det löser sig! :)

Sen fick jag å Jocke för oss att vi skulle dra hem tidigare. Vi hade tänkt åka på tisdag, men planerna ser ut att bli ändrade till lördag. Så då kom paniken igen, haha jag hade inte städat eller packat. Så jag skyndade hem, rengjorde spisfläkt, element, tvättade, rengjorde kylen och städade i allmänhet. Jag måste göra en grundlig städning och börja packa ihop allt i kartonger för i sommar blir det ny lägenhet. Så ganska skönt att ha fixat packningen innan jag sticker (mindre jobb i sommar) Nöjd att jag han så mycket iaf! Nya tag i morgon..

Å på kvällen var det tacobuffe med klassen. Såå trevligt. Å avslutades med spelet, "tävlingen mellan män och kvinnor". Haha gick inte allt för bra för mig å Carro, men vad gör det. Får bjuda på oallmänbildningen.. Typ att ett batteri har 120w ..haha!!! Till hösten, då ni..då har min allmänbildning tränats upp. ;)

Nu när det börjar närma sig för hemfärd så får man en känsla att jag inte vill åka ifrån allt här. Tråkigt å vemodigt. På samma gång vill jag till Falun.. konstigt det där! 

Jag har insett en sak idag, å det är att jag har så sjukt bra å roliga kompisar!!!!!! :) Ni är bäst! Kommer hem å ska sova, å leendet på läpparna vill inte försvinna, dagen har varit så underbar! Tack vare alla underbara! :)


SOV GOTT!!

Onsdag!

Ja, sista dagen idag. Imorgon vid denna tidpunkt är det SOMMARLOV!!!!! Å SHIT VAD JAG SKA NJUTA!!!! :)

Jag försöker å försöker plugga, men jag hittar bara andra saker att göra. Sitta här är ju kanske inte det bästa hehe.
Det känns nämligen som jag kan alla instuderingsfrågor å åhörarkopior, så vet inte vad jag ska plugga på riktigt.. men jag har en magkänsla som säger mig att man inte ska känna såhär...då går det bara åt helvete. Å självklart kan jag inte allt.. men jag har fått välja, antingen plugga på allt jätte noga å grundligt, vilket inte finns tid till. Eller bara plugga allt ytligt å hoppas på en ytlig tenta. Å jag valde självklart den lätta vägen, brukar fungera! :) Går man in djupare blir man bara förvirrad... Jag hoppas!!!!

Kanske ska jag ta mig till iksu å köra lite aerobic idag, se hur det fungerar för benet å min muskel! Bra att få igång kroppen för tentan imorgon, då MÅSTE den vara på topp! ;)

Måste plugga lite mer nu, kommer bli såååå ARG om jag kuggar på tentan för att jag inte pluggat tillräckligt när jag ändå haft tid. Å för er som undrar som är det konditionstränings tenta. Den handlar om, diabetes, syreupptag, gasutbyte, laktattröskel, Hjärtat, blodomloppet, mitokondrier....kontenta; HUR FÅR VI EN BRA ELITIDROTTARE?! :)

Ha en bra dag!!

Nedräkningen... 6...5...4..3....2....1....HEMFÄRD!

Red Bull!

Inte en allt för bra idag vill jag lova...

Började med att jag å sus var å träna i morse. Jag kände mig lite trött å seg i låren sen igår (löpningen) så jag la på ganksa lite vikt på pumpstången. MEN ÄNDÅ, så lyckas jag sträcka mig i framsida lår på första utfallet. Under första låten.. så jag han träna 2 minuter...sen vare kört. AS ont gjorde det... Jag har varit med om det många gånger att det har brustit i muskler lite sådär överallt, men aldrig denna smärta!!! damn!! Men men..känns redan bättre! :) Så jag ska nog ändå kunna köra ganska hårt i veckan..

Sen skulle jag plugga hela dagen, tentan närmar sig ju. Njaa, det sket sig. Klockan 17 fick jag lite dåligt samvete för att jag tittade på tv istället så jag slog upp böckerna. Drack red bull å kaffe. Men det tog nåra timmar att komma igång. Klockan 20 började jag haha! Men nu har jag varit sjukt effektiv och känner mig ändå nöjd!!!

Dock har jag ett litet problem...av all kaffe och red bull så går mitt hjärta ganska fort, och jag kommer aldrig kunna somna nu! Får nog sitta uppe några timmar haha...

God shit....eller?
Haha, det säger då Jonas Colting! ;)


Tuppen!

Ja nu är jag uppe med tuppen, haha för att vara mig iaf. Gå upp kl 8.00..shit det är tidigt de. HUr ska det bli i sommar när jag börjar jobbet 7...shit! Bara att ställa om.

Massor att plugga idag, så tyckte dte var ganska bra att göra bort träningen nu på morgonen. Jag å sus ska köra... först ska vi köra nya pumppasset..å sen sus cykel. Man behöver ha lite roligt å köra för sig själv ibland...

Nu blev klockan mycket..lär skynda iväg!!

Uppdatering, å kanske bilder på snygga oss kommer!

PLUGG!

Ja nu är det verkligen plugg för hela slanten. Igår satt jag HELA dagen å plugga. Det tar sån tid att gå igenom alla instuderingsfrågor som jag ändå inte förstår något av..

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon å knåpa bort till iksu vid 10. Det har varit lite dålig struktur på min träning senaste tiden. Men yran å saker kommer ju ivägen. :) Så idag blev det ett konditionspass, löpning 60 minuter..med stegrandes motstånd/hastighet. Pulsen låg på 160-185 slag/min under passet. Inte allt för ansträngande för mig..så jag skulle nog säga att det var en A2- (A3, sista 10 minutrarna.) . Får se till att lägga in lite mer intervaller och tuffare löpning i veckan.

Jag har även färgar ögonbrynen och ögonfransarna.. :) Ögonfransarna syns inte ens. men ögonbrynen blev iaf lite mörkare. Men jag klarar mig ju inte utan min "fixmaskara" för ögonbrynen. :) Men 100kr var det absolut värt. Hehe..

Dags att ta tag i plugget..nedräkning........7....6....5.....4....3.....2.......1.....HEMFÄRD!!


Ha en bra dag i solen, tänk på mig bara som måste vara inne! :)


RSS 2.0