Öl!

Blev en riktig tenta öl på NH med massa klasskompisar. Kul med lite återseende när vi inte ses så ofta nu. :)

Kvällens garv stog ju självklart jag för..haha såååååå sjukt roligt!! Jag och sus diskuterade att våren är här, nu äre dags att leva livet som aldrig förr. Så vi tänkte att vi går till baren å tittar om vi hittar några snyggingar. Vi kommer ut å hittar dem andra klasskompisarna, då säger jag...

-" Susanna jag har hittat kvällens heting, han är MIN ikväll! Kolla?!"
Å sus bara tittar på mig...som om jag var lite knäpp.. jag går några steg runt å inser att det är Johan i klassen, hhaha har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv!!!! Ni skulle sett min min... damn! Vilken chock!!! ;) Men Johan du var het, se det så!!!! Sånt får man bjuda på....

Dags att sova nu, Maxi å tvätt imorgon!


Tenta check!!!!

YEEEES då var tentan avklarad....Men den var sjukt svår ändå. På alla tentor tidigare så har man ändå kunnat läsa igenom hela tentan på en timma å sen finslipa nån timma till. Idag tog det två timmar att bara kolla igenom tentan...å sen massa finslipning. Min taktik brukar vara att räkna ihop alla poäng å se om det är G eller om det behöver läggas till lite ordbajs. G gränsen idag var 50... Jag räknade ihop första gången å inser att jag bara har 40 poäng, damn. Så satt å skrev lite mer...57 blev slutresltatet. Hoppas lärarna tycker lika som jag vad gäller poäng bedömning. :)  Klarar jag tentan är jag nöjd, han ju tyvärr inte bli så mycket plugg! men bara mig själv att skylla...

Solen skiner.... å livet leker!!! Kan det bli bättre?! Nu är vi lediga till på måndag då nästa kurs börjar... Jag ska bara städa, handla, tvätta, FESTA, kolla fotboll å njuta helt enkelt! Inte tänka på plugg i huvudtaget :) Var inte igår direkt...

Å självklart ska jag hänga på IKSU. Kan vara där hela dagarna utan att trängas med massa folk! :)

Nu ska jag fixa mitt djpvattenpass, blir ett nytt ikväll.

Ha de bäst i soliga vädret!

Tillbaka i Umeå!

Så skönt att vara tillbaka i Ume igen..

Måste sova nu, plugg HELA dagen imorgon i UB, eller lindell kanske! :) tenta på onsdag som kommer gå åt skogen, men vad säger man...jag får helt skylla mig själv som går ut på krogen å blir sjukt bakis, åker till sthlm å hälsar på Jessica å shoppar!!! Tid som borde ägnas åt tenta plugg. Men det vare värt om jag kuggar..

Mormors 80årskalas med en massa tanter å gubbar! :)

Pappa å Katrine! Nu blev ni väl allt glada...


Kvällen....å Harrys..
I stockholm hos Jessica..vilken god middag det var....Å äntligen fick vi träffa dig Lena!! Fulländad helg!


På pendeln....haha tur vi inte bor i sthlm Lena! Skulle vara tvugna att sitta i lghten hela tiden...


Idag när jag kom till flygpalatsen efter att flyget var 40 min försenat så inser jag att bussen har gått för länge sedan. Men då kom busschauffören å sa att han skulle köra/vänta in nästa plan som landade 15 min senare. Så vi satte oss snällt på bussen å väntade.. men så fick chauffören en super ide, -" jag skjutsar hem er först, inga problem..vart bor ni?" Så vi fick ju special eskort.. till dörren, SNällt!  :) Snälla norrlänningar...

Nej dags å sova, nu är matlådan färdiglagad för imorgon. Chilicon carne å ris är ju min favorit.. å lägg till en avokade och den blir komplett!!! GOD NATT!!!!

Falun!

Nu är jag äntligen hemma i Falun..men ähh nu kan jag åka tillbaka till Umeå! haha. en dag sen räcker det.. :)

Det har inte hänt mycket för mig inte..

Det första jag gjorde när jag kom till Falun var att åka till må bättre å träna. inte allt för bra pass. Tur vi har IKSU. Sen har jag bara setat å pluggat dygnet runt i två dygn. Men inte blir jag nå smartare för de inte.. :( Får allt se hur den här tentan kommer gå. Är ju äntligen ikapp alla tentor å arbeten nu. Så vore ju synd å kugga en tenta nu..

Ikväll blir det nog en kall med Jonas :) Gött!!!

Imorgon fyller mormor 80 så blir kalas där med massa släkt å folk. Jag längtar till tårtorna


Kvällen blir middag å kanske utgång med girlsen, Azra å Jessica.

På söndag åker vi hem till Jessica i stockholm å sover där, så kommer Lena upp från Linköping. SHOPPING HELA MÅNDAGEN!!!! :) (tenta plugget får vänta)

Sen Umeå igen! Kort semester!!

Trevlig helg!

SOL!

Så himla skön dag idag... Helt underbart med SOL!!

Efter föreläsningen tänka jag å Jocke vara duktiga att plugga lite..men nää solen lockade lite mer.
Kanske inte är dem snyggaste...men glassar i solen det gör vi allt! ;)
Årets första glass blev det med...känns att våren är påväg!
Djupvatten var riktigt roligt idag, många som kom. Det är bra efterom jag jobbar med mitt mål att få fulla pass. I slutet av terminen ska ni se...

Nu har jag nästan packat klart för avfärd imorgon.. ska njuta av tvn å bara ta det lugnt!

See y!!!

Det börjar närma sig...

Kom precis hem från IKSU, idag blev det aqua 60 min å aerobic dance 60 min. Måndagar är bästa dagen på hela veckan, man är så glad hela dagen! :)

Jaaa jag åker hem till Falun på onsdag morgon! :) Ska bli riktigt skoj...
Men när det väl närmar sig så känns det alltid bara jobbigt. haha. Packa en stor väska som förhoppningsvis bara väger 20kg, sen flyg till sthlm, tåg från sthlm-Falun. Nä känns ändå lite jobbigt. Skönt å vara kvar i vardagen... Det går så mycket tid till att resa som borde ägnas åt plugg. För när jag väl sitter på tåget å inte har något att göra, nää inge plugg då. Då äre musik å annat roligt som ska göras. :)

Lördagen är iaf planerad för middag med Azra å Jessica! :) En utgång på harrys kanske också går för sig.. eller vad säger ni girls?! ut å ta en svängom i Falustad?!FINASTE!!!!! :) synd bara att du inte kommer Lena!! men vi ses till sommaren...nej inte att fundera på, Jag tar Linköping!!!!

Sen lär jag väl hinna med att träffa lite andra folk, å en MASSA plugg! Tenta nästa vecka..

Nu ska jag fixa klart kostregistreringen som jag snart blir galen på...

Ha de bäst!

Tenta check!!!

Tentan avklarad!!! sååå himla skönt. Är det inte godkänt på den så äre nå fel...

Kom hem å dog i sängen, helt slut. Så jobbigt att ha saker som hänger över en hela tiden å när dem försvinner så är det som hela batteriet laddas ur.. har iaf fått ordning på allt kaos.. Vet att ni tycker jag är dum nu, men jag har bestämt mig för att inte göra cykel, core å aqua passen när jag åker hem. Jag har lovat att köra "provpass" när jag åker till Falun. Det lilla problemet är att jag inte hunnit göra några pass. Aqua har jag men cykel å core har jag inte hunnit. Å även om jag gör dem så hinner jag aldrig testa dem... ska jag göra det ska jag göra det bra, annars kan det vara!!! :) Så får se om dem vill ha mig i sommar ändå....får se! Annars kan det vara skönt å ha paus från allt instruerande..

Idag har jag även hunnit med massa tvätt och kostregistreringen!!! najs vill jag lova!!!

Å middagen, kolla vilket lyx....SMASKENS!!!!!


Å så äre ju självklart melodifestivalen haha, många tycker inte om den, men ähh jag kan inte säga annat än att jag tycker det är bra!! :) Tur jag inte är ensam iaf.... wohooo!!! Man blir ju så GLAD!

För ett år sen exakt!Vi ska allt ut å skaka rumpor Sus!!!!!!

Dags för efterrätt...glass å chocklad!

Trevlig lördag!!!

Bra vecka..

Sammanfattning av veckan..

Hela veckan har förlivats med plugg.. kemi å metabolism. Riktigt stolt över att setat i skolan från 9-16 varje dag. Oj vad jag lär mig saker. Att jag inte alltid sitter i skolan!!! men äh då hinnes inte annat med som IKSU! :) 

Vi fick äntligen tillbaka  utbildningsplaneringen, å NU är jag nöjd. Gick riktigt bra, ett arbete å en kurs avslutad. Pedagogisk forskning

Imorgon kommer tentan jag pluggat för hela veckan. Det känns ändå riktigt bra, klarar jag inte tentan nu så är det något fel (givetvis inte på mig) haha. Min känsla är att jag kan allt, vilket jag absolut inte kan! Men ändå, om jag hade pluggat så mycket som jag gjort i veckan å känna mig så säker på en tenta så skulle jag aldrig vara orolig efter tentorna. VARFÖR gör jag aldrig det?! Det finns nog bara ett svar, jag är för LAT!!!! Bra med lite spänning i vardagen (vackan innan tentan).

Nike kläderna kom igår....hade en stor beställning. Men så roligt dte är när man fått alla nya kläder,+ 2 par skor

Det här var ändå bara en liten beställning....
3 par byxor
2 linnen
2 t-shirts
6 par strumpor
1 data väska
2 par skor...

Det bästa köpet är mina rosa byxor...mee like!

Igår körde jag även step dance med Elin. Var super skoj, å jag börjar ändå bli grym, eller hur Elin?! haha

Nä nu äre dags för lite mer plugg så jag kan spika tentan!!!!
Spa ikväll!!!

ses!!!!

tentan närmar sig...

Ny dag nya möjligheter....nja jag vet inte?!

I helgen vart det inte mycket sömn.. Igår var jag så sjukt trött hela dagen å gick i min egen bubbla.. var dock tvungen att ha aqua, gick ju rätt bra ändå. Tror inte nån märkte att jag inte riktigt var på plats!! :) Det värre kom när jag fick för mig att gå på aerobic dance direkt efter mitt pass. I slutet av passet inser jag att jag inte mår så bra. Det svartran för ögonen å jag känner magen är påväg upp, kollar ner på pulseklockan å inser att min puls ligger sjukt högt (över 175 i medel). Vilket inte är bra.  Det känns idag kan jag lova, sååå trött i kroppen!

Så idag blev det bara mitt djupvattenpass å vila.

Har även varit på en "utvärderingsutbildning". Ska börja utvärdera några instruktörer på IKSU, vilket ska bli riktigt roligt. :)

Annars är det bara plugg, plugg å åter plugg som gäller (tenta på lördag). Lite segt i vardagen nu...vill att det ska hända nå roligt!!! En rolig överraskning hade inte varit fel.. vad nu det skulle vara?! tentan imorgon kanske är ett VG, haha! Drömma kan man allt..

Sees!!

Söndag

Då var helgen över IGEN.. tiden går ju så fort.. men det är bra för jag vill ha vår  NU!
Söndag, Beck å kladdkaka, kan det bli bättre?! :)

Hade tänkt plugga massor i helgen, men som vanligt har jag inte ens öppnat boken. Tenta på lördag så blir nog en del plugg i veckan. Panik på mig själv osm aldrig tar tag i plugget..men men det löser sig alltid!

Igår hade vi en riktig myskväll med ost, kex å vin. Smaskens vill jag lova.

Mer uppdatering å bilder imorgon...

see y!


FALUN!!

Jaaaa, jag kom på den briljanata iden att åka hem om 1,5 vecka. Vi har fyra inläsningsdagar inför tentan.... kan lika väl läsas hemma! Lilla detaljen var att jag glömt att mormor fyller 80. Då måste jag ju komma hem å gratta henne.  80 fyller man bara en gång! :) Sen är det inte många kompisar hemma heller...= mycket tid för plugg!

Home sweet home.......Häär känner man sig hemma! ;)

SES HEMMA!!!!!!!

Aerobic!

Kom precis hem från IKSU, så skönt efteråt. Å riktigt nöjd! :) Den här veckan blir det mycket aerobic på schemat...
I måndags hade jag Aqua, å sen aerobic dance.
Tisdags, djupvatten, å stepmuskel.
Idag Aerobic dance.
Imorgon Step dance.

Sen ska jag nog försöka låta bli aerobic  i veckan å gymma lite kanske...eller cykel. Hmm får se vad det finns för bra pass! :)

Imorgon ska jag göra min kostregistrering, allt som äts ska mätas och skrivas ner och sedan läggas in i ett kostprogram som räknar ut EXAKT hur stor mängd av alla ämnen jag äter. roligt å se hur jag verkligen äter...lär ju inte va allt för bra! Har ju bestämt mig för att gå in i en katabol fas nu...så kanske ska fortsätta hålla koll på kcal...?!

Idag har jag kommit på nya plugg metoden...dra på håkan hellström, winnerbäck å lite annan bra lugn musik på hög volym. Kaffe med en chokladbit å sätta sig med stolen å kolla ut genom fönstret på alla som går förbi ;) Den optimala pluggmetoden. Allt sätter sig i huvudet!!! Prova! Fast det är ju tvistelägenheterna som är opti! :)

Dags för tv....

SES!

Sushi!

Jag ÄLSKAR sushi, såå himla gott! Jag tror att det är vuxen poäng :) Äter det flera gånger i veckan mmmm....smaskens!
Sen hitta jag lite andra roliga bilder från helgen jag glömt..haha. Vad sägs Jocke?


Haha, så äckliga..men vad gör man när det bara finns ett alternativ. :)

Som sagt helgen, jätte trevlig. Först hade vi inspirationspass i aqua, ett vanligt aqua å ett djupvatten. Å jag fick verkligen inspiration. Har redan gjort ett helt nytt djupvattenpass med ett helt annat upplägg. Jag tror stenhårt på det nya upplägget, hoppas det lockar fler deltagare. Ska bli roligt att köra igång med det nästa vecka..

Sedan på kvällen gick jag å Jocke å såg "män som hatar kvinnor" Verkligen värd att se, en riktigt bra film. Vi trodde innan att den skulle bli lite lång å seg, där hade vi fel. Ville aldrig att den skulle ta slut...väntar på nästa! Efter filmen skulle vi ta bussen hem, men som vanligt fanns dt ingen buss å det blev promenad, som slutade på Origo med några glas vin å wiskey! =) haha...men riktigt trevligt ändå. Å när man har tagit några glas kan man ju inte sluta, så därav denna snygga bild med riktigt söta å äckliga drinkar!!! Kl 7.00 söndag morgon avslutade vi våran trevliga kväll...man kan ha kul fast man bara är två. BEVISAT!!!! :) Vi är la bra! Hiiiiiii five!!!!

Ha de bra!

RSS 2.0